Søren Gericke



Hesterejesuppe uden hest



1/2 kg. hele hesterejer Løg, porrer og tomater skæres ud og kommes i en 4 spsk. smør eller olie gryde med smør, salt, peber og vand. Lad det stå og 4 løg koge ud en halv times tid ved god varme. Svits de 3 porrer hele hesterejer ved stærk varme i lidt olie et par 1 kg. bløde tomater minutter. Hæld dem op i tomatblandingen 1 liter vand og lad det simre ved svag varme i 40 minutter. fløde 1/4 selleri Man kan også sætte gryden i ovn ved 200 grader salt i tre kvarter til en time. peber 200 g. pillede hesterejer Halvdelen af suppen blendes og resten presses godt igennem en sigte. Rør de to halvdele sammen og sigt det en gang til. Smag til med piskefløde og riv sellerien op i suppen til sidst, når du varmer den op. Til allersidst kommes de pillede hesterejer i suppen. Server!