Søren Gericke

Kokken

Gericke

Gericke - en biografi af Niels C. Svanborg - er historien om et liv og en karriere, der har været en konstant rejse mellem rampelys og mørke.

 

 

Søren Gericke beskriver selv det at servere et måltid mad som et scenetæppe, der bliver trukket fra. Gæsterne klapper og hylder Søren Gericke. Men bag scenetæppet har tilværelsen også været hård.

Søren Gericke - jubilæumskogebog

Opskrifterne i denne bog er valgt ud i en samling på flere tusinde opskrifter, som jeg gennem 50 år har lavet til bøger og blade.

 

 

Alle opskrifterne er lavet til hjemmekøkkenet, hvilket de også var i deres oprindelige form. Hjemmekøkkenet er det vigtigste køkken, vi har. Det er her, det daglige måltid tilberedes. For mig har det daglige måltid altid været det vigtigste. Det er der, vi skal hente vores energier.

Østers

Åbn en østers, og du har et fantastisk måltid. Den intense smag af hav, den smukke skal, det levende dyr.

 

 

Et festmåltid og et særligt måltid. Ingen er i tvivl om, at der er et helt specielt øjeblik, når østers kommer på bordet. Men østers er meget andet en blot den rå servering. Smagen får helt nye dimensioner, når den optræder i nye sammenhænge som hovedingrediens eller krydderi i en forret, hovedret, coctail eller sågar dessert.

Søren Gerickes køkkenskole

Søren Gerickes kogebog for børn er udformet som en tegneserie. Indkøb, køkkenredskaber og det, man SKAL have på køkkenhylden, er alt sammen tegnet.

 

 

Opskrifterne består af max. 8 tegninger, når man er nået til den sidste tegning, er maden lavet. Nemt, sjovt og for alle nybegyndere i et køkken. Børn, udvikingshæmmede og kejtede voksne. En oplagt gaveide.